Vorst verwacht op 20 januari 2018

Als eerste namens CV De Lindefluiters aan alle mensen in Erp, Keldonk, Boerdonk en de dorpen daar ver buiten een heel gelukkig en gezond 2018 toe gewenst. En dat we in 2018 mekaar nog vaak zullen treffen in De Paal.

De Lindefluiters met Vorst Klaas staan in ieder geval te trappelen om aan een nieuw carnavalsseizoen te beginnen.

We starten 2018 goed met het bezoeken van de onthulling en recepties van De Uilen en De Paplippels. Daarna is het echt heel snel zaterdag 20 januari: de avond van onze Vorstonthulling.

Op het Vorstenbal in thuiscafé De Paal gaan we in ieder geval weer groots uitpakken. Natuurlijk wordt Vorst Klaas afgevoerd door zijn vrienden. Dezelfde vrienden die in 2014 Vorst Perry met een mooie act afvoerden. Hierna is Vorst Klaas weer Gewoon Klaas.

Wie o wie

Maar; wie o wie wordt de nieuwe Vorst van CV De Lindefluiters!? In januari volgen de tips, hier in de Erpse Krant. Eén ding is zeker: het zal weer een goeie worden en; beter dan de anderen. Dat zéggen ze tenminste altijd, maar of dat klopt…… we gaan het meemaken. In ieder geval moet de nieuwe Vorst nog even rustig wachten op zijn onthulling.

Het zal weer een gezellige bende worden in De Paal op zaterdag 20 januari. Op deze avond, waar alle Prinsen en prinsessen uit omringende dorpen voor het eerst samenkomen. En als dan ook onze nieuwe Vorst zich daar bij voegt gaat het dak er weer als vanouds vanaf. Dus mensen, kom gezellig naar De Paal op zaterdag 20 januari.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s