Terugblik en dankwoord Vorst Mels

IMG-20180120-WA0011.jpg

Beste Carnavallers!

Nu ik dit schrijf mag ik nog één week genieten als Vorst Mels d’n 1ste. En wat was het een geweldig jaar. Ik weet het nog goed toen ik gebeld werd door Perry Verbruggen om te komen kijken naar een nieuwe machine die hij aan het bouwen was. Na wat rond te hebben gekeken zaten we aan een bakje koffie in de kantine, waarna Jos en Tonny binnen kwamen om te vragen of ik Vorst wilde worden. Het antwoord was natuurlijk JA en de koffie transformeerde snel in een koud pilsje.

Het was een prachtig jaar met vele hoogtepunten. De Lindefluiters zijn een hechte club en het zijn stuk voor stuk vrienden die dag en nacht voor elkaar klaar staan. Dit heb ik zeker gemerkt door het jaar heen tijdens alle mooie activiteiten. Met een speciaal bedankje aan Betty Beekmans, Angeline Vissers en Marleen Bevers die er altijd netjes voor zorgden dat we niks te kort kwamen en weer heel thuis kwamen.

Voor mij persoonlijk was de intocht het hoogtepunt van de carnaval en het was super geregeld. Ik wil daarom ook graag alle betrokkenen en in het speciaal de dorpsraad bedanken voor deze mooi ervaring.

Vanaf volgende week hebben we een nieuwe Vorst of Vorstin die de kar mag trekken voor 2019. Ik wens de nieuwe Vorst of Vorstin veel succes en sterkte toe. Geniet van elk moment want je maakt het maar één keer mee. Iedereen bedankt voor het mooie jaar en op naar een succesvol carnaval in 2019.

Vorst Mels d’n 1e

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s