Vorst dit jaar wel of niet voorspelbaar? 3 nieuwe tips.

De nieuwe vorst hoeft niet veel nachten meer te slapen. En dan mag hij uit de kast, het pak, onder een steen, de boom, of weet ik waar hij vandaan komt, tevoorschijn komen om zijn titel Vorst 2018 van CV De Lindefluiters op te halen.

Wie zal het worden? Er gaan alweer een aantal namen de ronde. Daar zitten ook hele vreemde bij.

Het mooie van CV De Lindefluiters is wel dat onze Vorst als laatste bekend wordt gemaakt in en rond Erp. Afgelopen zaterdag zal hij vast al goed hebben gekeken wie er als nieuwe Prins bij CV De Uilen naar buiten kwam. Want onze Vorst zal op zaterdag 10 februari samen met de Prins van De Uilen de intocht in Erp inzetten, die zoals al jaren zal eindigen in ons café De Paal waar we dan het begin van de carnaval vieren. En mensen, wil je niet meelopen? Geen probleem. Café De Paal is die dag in de middag op tijd open.

De tips van deze week:

  1. Hij mengt zich dagelijks in het verkeer…
  2. Hij vind korfbal een leuke sport (boven de 18)…
  3. Globaal gezien is hij een topper…

Iedereen weer veel succes met raden. Weet je wie het is? Kom dan zaterdagavond 20 januari naar De Paal en raad de Vorst voor een worst.

Tot slot: wil je alle tips nog eens rustig nalezen of wil je foto’s zien van al onze activiteiten, check dan naast onze website (www.cvdelindefluiters.nl) ook onze Facebookpagina.

Tot 20 januari in De Paal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s