Lindefluiters onthullen hun nieuwe Vorst; Bedankwoordje van Vorst Klaas.

Aanstaande zaterdag wordt Vorst Klaas weer Gewoon Klaas en wordt de nieuwe Vorst van CV De Lindefluiters onthuld.

img_1780

Maar voordat Vorst Klaas afscheid neemt, kijkt hij nog even terug op zijn vorstelijke jaar. Dan weet ook de nieuwe Vorst wat hij allemaal kan verwachten.

 

Beste onderdanen,

Mijn laatste dagen als Vorst Klaas den 1ste zit er bijna op. Wat hebben Christel en ik een mooi jaar achter de rug. Het begon allemaal toen Jos Vissers, nu de manager van Gewoon Klaas, mij de vraag stelde of ik de rol van Vorst 2017 wilde vervullen. In eerste instantie heb ik “nee” gezegd en daar had ik het bij moeten laten ;-).

Zoals altijd weet Jos het zo mooi te brengen dat ik uiteindelijk toch “ja” heb gezegd. Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad. Van het begin tot aan het eind hebben we genoten met volle teugen. Vanaf het vorstenbal en de vlekkeloos verlopen receptie, tot aan het punt waar we nu zitten is het 1 groot feest geweest. Daar houden wij van. Het enigste wat mij nu nog rest is het afvoeren op 20 januari a.s. bij De Paal en dan zit mijn taak erop. Tijd voor een nieuwe Vorst en tijd voor weer een nieuw carnavalsseizoen. Christel en ik willen iedereen bedanken die ook maar iets voor ons heeft betekend tijdens het carnavalsseizoen 2017. We kunnen zeggen dat we hier mooie vriendschappen aan over hebben gehouden. Tegen de nieuwe Vorst willen we zeggen: Geniet van elk uur, want het komt nooit meer terug.

 

Bedankt Klaas, voor de mooie woorden.

 

Vorstenbal

Het vorstenbal op zaterdag 20 januari in De Paal; het komt nu heeeel dichtbij. Nog enkele dagen en dan mogen wij presenteren: Vorst 2018 van CV De Lindefluiters. Maar eerst komt de afvoer van Vorst Klaas nog. Ze hebben ervaring, de vrienden van Klaas, maar wat ze gaan doen? Ja, kom gewoon kijken, het wordt weer een heuse gezellige bende hoe ze dit in elkaar hebben gestoken.

Hierna is er nog even tijd voor de dames om de make-up bij te werken (misschien is de Vorst wel vrijgezel en willen ze er mooi opstaan als hij bekend wordt gemaakt) en dan gaat het beginnen; DE OPVOER met bekendmaking van de nieuwe Vorst. Of hiervoor de beamer wordt gestart? Of er een act in elkaar is gezet? Mij is beloofd dat het zeer verrassend zal zijn. Maar één ding is wel zeker: zodra de nieuwe Vorst bekend is kan het feest losbarsten in De Paal!

 

Receptie

Op zondagochtend kan meteen het pak weer aan want de receptie begint zondag 21 januari om 14.00 uur. Vanuit diverse dorpen komen Prinsen en Vorsten de nieuwe Vorst feliciteren en natuurlijk zijn ook familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s en ga zo maar door van de partij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s