Carnaval in De Paal met CV De Lindefluiters

Vorst Luc dun Urste is er klaar voor. Hij zal de komende carnavalsdagen voorop gaan om het gezellig te maken in Erp. In de afgelopen weken heeft hij tijdens recepties en andere festiviteiten in meerdere kroegen en kantines bewezen dat hij dat kan, dus wij hebben er alle vertrouwen in.

 

Zaterdag – Intocht

Aanstaande zaterdag beginnen De Lindefluiters de carnaval met de intocht, samen met de Uilen en dorpsraad. Zit je liever aan de bar? Geen probleem, De Paal is iedere dag vanaf 12 uur open.

Onze club groeit, net als de intocht, dus mensen uit heel Erp en omgeving; sluit je aan bij dit leuke begin van de carnaval. Vanaf 12 uur beginnen we bij café ’t Schansoord. Daarna komen de  spelletjes en versnaperingen onderweg om uiteindelijk in café zaal De Paal aan te komen, waar onze Vorst en de Prins samen met al het intochtvolk alle ruimte krijgen om er een mooi carnavalsfeestje van maken. Bij binnenkomst staat een zeer bekende dj klaar die goed aardt in onze club, maar waarop ook de Uilen steeds vaker een beroep doen. Dus dj Rijplaat zorgt dat we meteen met feesten kunnen beginnen.

 

Zondag – Erpse avond

Zondagavond is traditioneel ‘De Erpse Avond’ in De Paal.  Natuurlijk ontbreken onze ‘harde-kern-Erpse-avond-artiesten’ niet op het podium, en zijn er nieuwe gezichten te zien. Het podium wordt dit jaar tevens gesierd door enkele mensen van buiten Erp. Dat wordt weer lachen of huilen, we zullen het zien.

Dit jaar zal er ook een act zijn die de verrassing wordt van de avond. We verklappen nog niks, maar het wordt springen en feesten als het begint.

Eén ding is zeker; DJ Mighty Maik, bekend van het vorstenbal, maakt het weer gezellig. En dat het dan altijd weer laat wordt ligt niet alleen aan De Lindefluiters zelf, maar ook aan de andere aanwezige carnavalsclubs en vele bezoekers, die graag een mooi feestje mee komen bouwen.

 

Maandag – D’n Optocht

De vorstenwagen is dit jaar met een groepje harde kern Lindefluiters dusdanig veranderd dat we er weer jaren tegen kunnen. Dus we kunnen in de optocht weer vooruit. Op de wagen zal het wederom bierloos zijn (ja, ja, dat kunnen wij ook), maar zwaaiend en knuffels gooiend maken we er weer een mooi feest van samen met Vorst Luc. In de bocht bij De Paal is het altijd erg druk en dus bijzonder mooi om langs te rijden. Of om te gaan staan, natuurlijk.

 

After optochtbal XXL

Na de optocht is er de huisgemaakte erwtensoep van Kitty en zal DJ Rijplaat de muziek zó draaien dat De Paal haast los komt van zijn fundering en alle mensen aan het feesten krijgt.

 

Dinsdag – Kindermatinee

En zo vlug gaat de carnaval weer bijna voorbij. Maar natuurlijk gaan we de laatste dag nog iets leuks doen voor de kinderen. Knutselen, schminken, dansen, springen op het springkussen en natuurlijk de bekende snoepzakken. Met dit jaar voor ieder kindje een verrassing. Dit wordt ook spannend voor onze Vorst Luc; met een glaasje ranja hossen met de kinderen. De papa’s en de mama’s kunnen ondertussen lekker aan de bar of bartafel een drankje doen, tot ze door hun kinderen gehaald worden omdat ze naar bed of naar het Berenhol  willen.

 

Afsluitingsbal

Als alle kinderen de ouders opgehaald hebben in de bar, volgt vanaf 20.00 uur nog het afsluitingsbal. Een mooie avond om met elkaar de carnaval 2019 gezellig en goed af te sluiten.

 

CV De Lindefluiters wenst iedereen een skônne carnaval en we zien jullie graag in De Paal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s